Etter mange år ute på eventyr er jeg tilbake på Jæren for å lære deg å surfe. Jeg har gått sammen med SrfSnosk8 og Borestrand camping for å kunne gi alle dere en uforglemmelig surfeopplevelse på Bore.
SurfeSkole tilbyr surfekurs til alle aldere og til alle nivåer. Alle våre instruktører er erfarne og har livredningskurs. Sikkerheten kommer alltid først hos SurfeSkole.

Srfsnosk8 hele Norges surfebutikk holder oss med alt det beste utstyret til kurs og utleie. Hos SurfeSkole kan du leie alt ifra shortboard til nybegynnere brett soft top brett eller Stand-up SUP, og så klart alt du trenger for å holde deg varm når du surfer.
Sammen med Borestrand camping tilbyr vi nå overnatting inkludert kurs/utleie.
Vi kan tilby alt fra campinghytter til teltplass eller parkering for campingbil med eller uten strøm (alltid koseligt å se en film før du legger deg).
AKTIVITETER: Du kan skate i rampen som vi har på surfeskolen. Her låner vi ut SMOOTHSTARbrett som er perfekt for tørrtrenging til surfing. Etter surfingen er du velkommen til å sitte rundt bålet i våres lavvo med plass til 50 mann. Ingenting er bedre enn å sitte foran et bål, etter å ha vært ute i havet hele dagen. WAVES kafe er også på stranden og har drikke, snacks og is.
Gleder meg til å treffe deg! HILSEN TERJE

  Kontaktinfo:

  Telefon: +47 99 88 43 20
  E-post: info@surfeskole.no
  Sted: Borestranda, 4352 Kleppe
  Ved siden av Skaterampen

  Åpningstider: 10:00 – 22:00

  SurfeSkole tilbyr surfekurs til alle aldere og til alle nivåer.