Surfekurs for voksne

Surfcamp

Fra 750,-

Velkommen til SurfeSkole

Etter mange år ute på eventyr er jeg tilbake på Jæren for å lære deg å surfe. Jeg har gått sammen med SrfSnosk8 og Borestrand camping for å kunne gi alle dere en uforglemmelig surfeopplevelse på Bore.

SurfeSkole tilbyr surfekurs til alle aldere og til alle nivåer. Alle våre instruktører er sertifisert og har livredningskurs. Sikkerheten kommer alltid først hos SurfeSkole.

Srfsnosk8 hele Norges surfebutikk holder oss med alt det beste utstyret til kurs og utleie. Hos SurfeSkole kan du leie alt ifra shortboard til nybegynnere brett soft top brett eller Stand-up SUP, og så klart alt du trenger for å holde deg varm når du surfer.

Sammen med Borestrand camping tilbyr vi nå overnatting inkludert kurs/utleie.
Nå har du muligheten til å ta deg en raodtripp til Bore.
Vi kan tilby alt fra campinghytter til teltplass eller parkering for campingbil med eller uten strøm (alltid koseligt å se en film før du legger deg).

Når du ikke vil sove er det nok av aktivitet å ta seg til. Du kan skate i rampen til Norges kuleste surfemerke Kant, eller ta deg et surfekurs med en av våre erfarne instruktører.

Etter surfingen er du velkommen til å sitte rundt bålet i våres lavvo med plass til 50 mann. Ingenting er bedre enn å sitte foran et bål, etter å ha vært ute i havet hele dagen.

Så husk, du er aldri så ung som du er nå. Kom i form bestill dit kurs nå!!! klikk her!

Gleder meg til å treffe deg!